За нас готвенето и медицината са изкуство. Изкуства от изключително значение за здравето на човека. Нашите професионални облекла са творение на утвърдени дизайнери и майстори-шивачи, чието изкуство ви помага да усетите истинско удоволствие от професията си. Древните мислители напомнят, че истинската същност на нещата е невидима за окото. С професионалните облекла на Chef’s EGO и Doc’s EGO ще почувствате скритото удоволствие от работата.

Професионалните облекла Chef’s EGO и Doc’s EGO са вашата втора кожа. Професионалното ни облекло е изработено от висококачествени антибактериални и дишащи материи. Нещо повече! По нашите облекла не остават петна защото знаем, че времето на един професионалист е ценно, а ние ви спестяваме дори от времето за гладене. Независимо от това дали ви се налага да бъдете светкавични виртуози в кухнята или операционната, с Chef’s EGO и Doc’s EGO винаги ще изглеждате и перфектно. С Chef’s EGO не само майсторът, но и чирака, могат да са спокойни при термичната обработка на храната, защото нашето професионално облекло е и огнеупорно.

какво ни прави
Различни

И най-капризният клиент ще бъде изненадан от изискания ви вид, когато ви благодари за удоволствието, което сте доставили на вкусовите му рецептори, а вашият пациент ще бъде очарован не само от грижите ви за здравето му, но и от начина по който изглеждате!

Ние знаем, че любовта има много проявления. Малко от емоцията в направленията и е безкористна и чиста, но ние вярваме, че тази, която е към себе си и работата попада в тази категория. Chef’s EGO и Doc’s EGO е елементът, който прави професионализмът ви завършен!

Нашите
Партньори

Каталози

1000 CHEFS ONE PASSION

1000 Docs One Passion

Siggi Catalog 2024

Isacco Chef Line 2024

Каталози

1000 CHEFS ONE PASSION

1000 DOCS ONE PASSION

Siggi Catalog 2024

Isacco Chef Line 2024

2024