0 Items

За нас

За нас готвенето и медицината са изкуство. Изкуства от изключително значение за здравето на човека. Нашите професионални облекла са творение на утвърдени дизайнери и майстори-шивачи, чието изкуство ви помага да усетите истинско удоволствие от професията си. Древните мислители напомнят, че истинската същност на нещата е невидима за окото. С професионалните облекла на Chef’s EGO и Doc’s EGO ще почувствате скритото удоволствие от работата.

Антибактериални и дишащи материи

Иновативна защита от петна

Висококачествени материи лесни за гладене

Надеждна огнеупорна защита

Професионалните облекла Chef’s EGO и Doc’s EGO са вашата втора кожа. Професионалното ни облекло е изработено от висококачествени антибактериални и дишащи материи. Нещо повече! По нашите облекла не остават петна защото знаем, че времето на един професионалист е ценно, а ние ви спестяваме дори от времето за гладене. Независимо от това дали ви се налага да бъдете светкавични виртуози в кухнята или операционната, с Chef’s EGO и Doc’s EGO винаги ще изглеждате и перфектно. С Chef’s EGO не само майсторът, но и чирака, могат да са спокойни при термичната обработка на храната, защото нашето професионално облекло е и огнеупорно.

И най-капризният клиент ще бъде изненадан от изискания ви вид, когато ви благодари за удоволствието, което сте доставили на вкусовите му рецептори, а вашият пациент ще бъде очарован не само от грижите ви за здравето му, но и от начина по който изглеждате!

Ние знаем, че любовта има много проявления. Малко от емоцията в направленията и е безкористна и чиста, но ние вярваме, че тази, която е към себе си и работата попада в тази категория. Chef’s EGO и Doc’s EGO е елементът, който прави професионализмът ви завършен!

Сайтът и цените са в процес на обновяване

За актуална информация и поръчки моля позвънете на тел: 0877 72 92 82